Thursday, August 12, 2021

10+ Wahrheiten in Kastamonu Bozkurt Sel! Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı.

10+ Wahrheiten in Kastamonu Bozkurt Sel! Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı.. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında. Kastamonu bozkurt'taki sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Dere yatağında yer alan birçok bina çökerken, yerle bir olan binalar havadan görüntülendi. Sel kastamonu'nun bozkurt ilçesi ve sinop'ta büyük yıkım yarattı. Yangınların ardından türkiye, bu sefer de sel felaketiyle uğraşıyor.

Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Kastamonu bozkurt abana bölgesinde meydana gelen sel felaketinden dolayı gezici aşevi tır'ımızı çok kısa bir süre içerisinde yola çıkartıyoruz. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde gece geç saatlerde. Dere yatağında yer alan birçok bina çökerken, yerle bir olan binalar havadan görüntülendi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu.

Son dakika: Bartın, Kastamonu ve Sinop felaketi yaşıyor ...
Son dakika: Bartın, Kastamonu ve Sinop felaketi yaşıyor ... from i0.wp.com
Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Kastamonu'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen ağaçlar ve zarar gören binalar ile savaş alanına döndü. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Kastamonu abana ve bozkurt sele teslim. Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi, mahsur kalan.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı.

Kastamonu'nun karadeniz sahilindeki ilçeleri abana ile bozkurt. Kastamonu'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen ağaçlar ve zarar gören binalar ile savaş alanına döndü. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha. Kastamonu 'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen ağaçlar ve zarar. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı. Sel bozkurt ilçesine böyle geldi. Kastamonu abana ve bozkurt sele teslim. Selin vurduğu kastamonu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken, günün ağarmasıyla bölgeden felaketin vahametini gösteren görüntüler gelmeye devam ediyor. Dere yatağında yer alan birçok bina çökerken, yerle bir olan binalar havadan görüntülendi. Havanın aydınlanması ve suların çekilmesi ile dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Kastamonu'da asiri yagmur yagisi sonrasi olusan selde sular altinda kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen agaçlar ve zarar gören binalar ile savas alanina döndü. Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Çok sayıda evin ve arabanın hasar gördüğü kentte zaman zaman insanların canı da tehlikeye girdi. Şiddetli yağış nedeniyle kastamonu'nun bozkurt ilçesi ve sinop'ta büyük yıkım meydana geldi. Sel sularının tüm ilçe merkezini kapladığı bozkurt'ta çok sayıda araç sel suları ile denize sürüklenirken, bazı araçlar ise sokak aralarında yığınlar oluşturdu. Sel bozkurt ilçesine böyle geldi.

Kastamonu'da sel önüne çıkan ne varsa aldı götürdü, bir ...
Kastamonu'da sel önüne çıkan ne varsa aldı götürdü, bir ... from olayhaber61.com
Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra ilçedeki arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kastamonu'da asiri yagmur yagisi sonrasi olusan selde sular altinda kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen agaçlar ve zarar gören binalar ile savas alanina döndü. Batı karadeniz'de aşırı yağışlar sele neden oldu. Kastamonu bozkurt'ta baraj kapağının da patlamasıyla kent sular altında kaldı. Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek burkan ifadeler kullandı. Dere yatağında yer alan birçok binanın çöktüğü görüldü. Kastamonu valiliği ise yaşanan yoğun yağış nedeniyle bozkurt ilçesindeki hes'in patladığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Sel sonrası bozkurt ilçesi savaş alanına döndü.

Sel felaketinin büyük yıkıma neden olduğu bozkurt belediye başkanı muammer yanık, katıldığı canlı yayında yürek burkan ifadeler kullandı. Kastamonu'da etkili olan kuvvetli yağmur, 8 ilçede sele neden olurken; Sel kastamonu'nun bozkurt ilçesi ve sinop'ta büyük yıkım yarattı. Kastamonu bozkurt'taki sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Selin vurduğu kastamonu'da hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken, günün ağarmasıyla bölgeden felaketin vahametini gösteren görüntüler gelmeye devam ediyor. Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Kastamonu'da asiri yagmur yagisi sonrasi olusan selde sular altinda kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen agaçlar ve zarar gören binalar ile savas alanina döndü. Şiddetli yağış nedeniyle kastamonu'nun bozkurt ilçesi ve sinop'ta büyük yıkım meydana geldi. Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması ile bazı köyler sular altında kalırken, ezine çayından taşan sel suları ise kent. Yangınların ardından türkiye, bu sefer de sel felaketiyle uğraşıyor. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra ilçedeki arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında.

Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde gece geç saatlerde. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde bilanço gün ağarınca belli oldu. Dere yatağında yer alan birçok bina çökerken, yerle bir olan binalar havadan görüntülendi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ...
Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin ... from www.kamu3.com
Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Bozkurt ilçesi sular altında kaldı. Kastamonu bozkurt'taki sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde gece geç saatlerde. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Taşan ezine çayın ile gelen sel sularına kapılan araçlar ise denize doğru sürüklenmeye başladı. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yoğun yağış sonrasında ezine çayı'nın taşması ile yaşanan sel felaketinin bilançosu gün ağarınca daha. Kastamonu'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen ağaçlar ve zarar gören binalar ile savaş alanına döndü.

İlçede sel sularına kapılan 5 kişinin ise hayatını kaybettiği aktarıldı.

Kastamonu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış sebebiyle birçok ilçede sel baskınları yaşandı. Kastamonu selinde ölen var mı? Devam eden yağışın etkili olduğu bozkurt ilçesinde ise hes kanalının patlaması ile bazı köyler sular altında kalırken, ezine çayından taşan sel suları ise kent merkezini kapladı. Kastamonu 'da aşırı yağmur yağışı sonrası oluşan selde sular altında kalan bozkurt ilçesi, selde sürüklenen ağaçlar ve zarar. Çok sayıda evin ve arabanın hasar gördüğü kentte zaman zaman insanların canı da tehlikeye girdi. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde gece geç saatlerde. Kastamonu'nun bozkurt ilçesinde etkili olan sel sebebiyle kent merkezi tamamen sular altında kaldı. Kastamonu valiliği ise yaşanan yoğun yağış nedeniyle bozkurt ilçesindeki hes'in patladığına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kastamonu'nun bozkurt ilçesi belediye başkanı muammer yanık sel felaketi üzerine yaptığı açıklamada yaşnana olayı 'tarihte görülmemiş bir felaket' olarak tanımlardı. Sel bozkurt ilçesine böyle geldi. Sel felaketinin yaşandığı kastamonu'nun bozkurt ilçesinde yıkılan binaların görüntüsü endişelendirdi. Batı karadeniz'de aşırı yağışlar sele neden oldu. Kastamonu bozkurt'taki sel felaketinin boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.